Tuesday, June 18, 2013

Di suatu petang...

Bagi memenuhi tuntutan kazen nak sediakan Guess Book. Kami terlebih semangat untuk mengumpul gambar-gambar kami yang akan diletakkan di dalam GB tersebut. Wah! I'm really excited because this is first time my fiance and I involved in photoshoot. Walaupun berdua kami tetap ditemani dengan keindahan pokok-pokok hijau yang tumbuh mekar. Seriously, terlebih happy sebab saya rasa rapat sangat dengan bakal suami. Before ni jumpa biasa-biasa je. Jumpa, makan, jumpa minum. Aish! boring lak camtu kan. Tapi di suatu petang ni terasa unik pula sebab kami menggedik berdua snap pic together. Haha. Hopefully, kazen Daya rasa cukup la gambarnya ye sebab rasanya kalau kami nampak kamera, alamaknya memang penuh kamera dengan photo kami. Tak sabar nak tengok kamu buatkan GB untuk kami. Tengok bawah please. Ha! Ni sebahagian je picture kami tau. Selebihnya kami simpan. Nak tengok meh datang bulan 8 ni ^___^


Sayalah bakal isteri dia. hihi


Sedia! 1! 2! 3! Pooommm!


Perjalanan kami masih jauh. Menempuhi pahit getir bersama dengan sabar. InsyaAllah.


Awak..takmo stress-stress ye betulkan stand kamera and berlari semata-mata nak kejar timer kamera. hihi. Apa-apapun. Picture sume nampak nice. Special Thanx to Photographer =)


: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved