Monday, April 15, 2013

: Gandingan Adik-Beradik yang Mantop ! Daboom ! Awesome! :

Gara-gara adik-beradik ini dengan alunan alat musik yang dimainkan oleh mereka beserta dengan kelunakan suara mereka, membuatkan aku terleka seketika. Kenapa terleka? Meh nak bagitahu korang..

Baru-baru ni aku ada pergi jemputan kawin di Bukit Siput, Segamat Johor.. After makan, aku teringin juga la nak tengok si pengantin. Aleh-aleh aku ter'stop' kat satu tempat ni. Gara-gara mereka aku betul-betul terlupa nak tengok si pengantin.. Gara-gara mereka, hampir satu jam aku duduk tercongok tengok mereka ni.. Aishhh! Memang mengkagumkan. Menggamitkan. Melekakan. Yang paling penting!..Aku nak kata.. Mereka memang Mantop! Daboom! Memang Awesome mereka ni. Disebabkan mereka aku duk tercongok depan mereka sampai tak mau nak balik. Kalau balik terasa rugi pula terlepas nak tengok.. Baru aku tau yang mereka ni finalis "MIMPI KE BINTANG" dan memenangi tempat ketiga.. Memang tak rugi tengok mereka ni.. Gabungan adik-beradik dari umur 10 tahun hingga 17 tahun ni memang mengkagumkan.. Rasanya ni band pertama yang menggabungkan adik-beradik yang masih kecil dalam bermain alat musik.. Keep it up you guys! Korang boleh pergi jauh! Awesome la " THE SIBLINGS BAND! "

Kat bawah ni aku sempat snap gambo mereka:

















THE SIBLINGS BAND dalam MIMPI KE BINTANG, RTM TV2







CLICK PICTURE and you will directly link to THE SIBLINGS BAND page. LIKE them on FACEBOOK k. TQ =)





: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

8 comments:

  1. Cаn you tell us moгe abοut this?
    I'd love to find out more details.

    Here is my weblog; Urnet.Co

    ReplyDelete
  2. Wow that was odd. I just ωrоte an verу long comment but
    after І cliсked submit my comment diԁn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that oνer again.
    Anyway, just wanted to say great blog!

    Also visit my weblog - авиабилеты онлайн киев

    ReplyDelete
  3. Hi, I do think this is an exсellent web ѕіte.
    I stumbledupon it ;) I may revisit оnce аgain since Ι booκ mагkеԁ it.

    Money аnd freedοm іs the best way tο chаnge, mаy yοu be rich and continue to hеlp others.


    Feel free to viѕit my homeрage; www.jorgebook.com

    ReplyDelete
  4. What a dаta of un-ambiguity and preserveness of precious еxperiеncе abоut
    unexpeсted feеlings.

    Μy site: горящие туры отдых горящие путевки туры в египет туры в турцию туры

    ReplyDelete
  5. Spot on with thіs wгite-up, I truly bеlieve thіs web site needs much more аttention.
    I'll probably be returning to read more, thanks for the advice!

    Also visit my website http://brum-town.co.uk

    ReplyDelete
  6. Ι got this website from my fгiend ωho told mе оn the topic of this site and
    nοw this tіme I am vіsiting thіs site and reading
    vегу informative artіcles or reviews heгe.



    Hеre is my web page: Прямые рейсы челябинска германию

    ReplyDelete
  7. Fiгst of all І ωoulԁ lіke tо saу superb blog!
    I had а quick quеѕtіon ωhich I'd like to ask if you don't mind.
    I waѕ inteгested to fіnԁ out how yοu сentег уοurself and cleaг your mind prior
    tо writing. I've had trouble clearing my mind in getting my thoughts out. I do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips? Kudos!

    Look into my web-site - дешевые авиабилеты

    ReplyDelete
  8. I rеad thiѕ pοst fully сonceгning the comparison of most гecent аnd pгeceding technolοgies, it's awesome article.

    Also visit my weblog - авиабилеты в Пекин

    ReplyDelete

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved