Sunday, March 10, 2013

: Siap Menghias dan Akhirnya Jadi begini :

Assalammualaikum dan hye semua..

ni Header Shaye. Shaye edit sendiri tau. Kamu mesti boleh wat lagi baik dari yang ini

Kamu semua tentu tertanya- tanya apa yang dimaksudkan dengan "Siap Menghias dan Akhirnya Jadi Begini". Sebelum memulakan cerita Shaye sangat sedih bila Shaye tengok belog Shaye tak dapat sambutan seperti blog mereka yang sudah memiliki beribu riban pengikut. Tapi bila tengok belog Shaye sendiri sadis sangat sebab dari dulu sampai sekarang pengikut Shaye hanya 29 orang. Sedih kan dengar cerita Shaye ni. Sob Sob. Kalau kamu rasa simpati dengan cerita ni. Jum Jum pakat ramai-ramai jadi 'follower' dan tinggalkan komen membina di sini. Heehee.

rakan-rakan blogger Shaye dari dulu sampai sekarang sama je..hehe.. Jum la jadi FRIEND Shaye
nak tinggal Jejak Kamu boleh tinggalkan kat sini. Nak cadangkan pape pon boleh di sini atau di bawah entry ni..

Shaye memang banyak kekurangan bab-bab menulis dan menghias belog ni. Tapi disebabkan kerajinan melawat belog rakan 'Blogger' lain, Shaye mendapat inspirasi dari mereka untuk membaik pulih belog Shaye ini.

Pesanan kepada yang baru terpikir-pikir nak buat belog. Shaye ingin cadangkan belog mereka ini. Dari sini la Shaye dapat menjadikan belog Shaye seperti sekarang. Jika nak di'compare'kan dengan belog Saye sebelum ini. Ia agak 'dull'. Tapi Shaye harap dengan wajah baru belog Shaye ni dapat memberi inspirasi kepada kamu-kamu. Satu saja yang ingin Shaye pesan, nak hias belog ni makan masa yang agak lama dan bila dah berada depan ni, memang tak reti nak beralih dah. Tak caya mai lah cuba, try dan test. Heehee.

Okey! Di bawah ini adalah Tutor - tutor Shaye yang banyak berjasa untuk pembinaan Belog Dunia Shaye



Kamu boleh rujuk kat belog-belog mereka. Gerenti belog kamu jugak seperti belog mereka nanti. 
Sebenarnya nak bagitahu. Shaye ambil masa dua hari untuk menhasilkan belog Shaye seperti sekarang.

Sekian. Wassalam. Cau Cin Cau !

: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved