Sunday, March 17, 2013

: 17 Mac - Purple Mood :

Assalammualaikum dan hye semua.

Selesai sudah program 1 Million Woman Purple Walk yang diadakan pada hari ni bertempat di padang berhadapan dengan pasaraya Upwell, Segamat. Shaye sangat-sangat berpuas hati dan agak kecewa sikit sebab tak bertuah untuk menerima TV LCD. hehe.. Apa-apa pun Shaye nak bagitahu yang Shaye rase dah turun 2kg. Erkkkkk... benarkah ? Yup. Memang benar. Nasib baik ada Taichi kalau tak memang berat tak turun-turun. Huhu. Taichi memang the best la. First time buat tarian taichi yang lemah gemalai tu.

Di bawah ni Shaye senaraikan tentatif program tersebut:

  • Pendaftaran dan ambil nombor (untuk cabutan bertuah)
  • Breakfast roti plus air mineral
  • Tarian Taichi
  • Perasmian oleh YB Datuk Haji Baharum Bin Mohamad (Parlimen Sekijang) - belon dilepaskan
  • Purple Woman Walk - 1.5km
  • Cabutan Nombor bertuah - paling bertuah menang TV LCD la
  • Ambil makanan dan balik

TaiChi Time !

Walking Time !

Memory Time !
Aittt! tetiba je muka jadi macam nie. Kusam + Tak bermaya + Penat wwwooooooo 

Shaye sangat-sangat berpuas hati. Diharap tahun depan dapat join lagi. Harap-harap ada lagi. 

Sekian..



: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved