Tuesday, January 29, 2013

: Yeke Papan Tanda? Urm. Ye tak Ye juga :

Wah! Kagum dengan komen sahabat-sahabat aku di Facebook pasal gambar yang aku post petang tadi.. Ada dia komen gambar tu signboard ke majlis kawin aku.. Urm.. Ye tak ye kan.. Boleh juga buat signboard yang macam korang cakap tu.. Bagus sangat-sangat idea korang.. Nanti aku pertimbangkan ye.. Tak pernah pun orang buat signboard macam ni kan? hehe.. Actually, gambar yang aku lukis ni masa betul-betul aku dah tak ada kerja.. Jadi, daripada masa terbuang begitu sahaja, apa lagi..aku ambil kertas dan tiga jenis warna pen iaitu merah, biru dan hitam.. Aku mula lah melukis.. Start dari nama dan gambar cendawan serta kura-kura.. Seekor jela yang mampu aku lukis.. Ingatkan nak lukis dua ekor.. Tapi betul-betul tak tahu nak letak lagi seekor tu kat mane.. Hehe.. Sebenarnya aku memang tak reti sangat nak melukis.. Itu je yang mampu kawan-kawan.. hehe.. Nie la hasil kerja aku masa tak ada kerja.. Untuk awak sayang.. Meh tengok lukisan saya yang tak berapa nak cantik nie.. Tapi kan saya betul-betul ikhlas dan penuh dengan kasih sayang tau lukis gambar nie.. Meh tengok !


Untukmu Mohd Nordin Samad =)


#
Just want you to knows.. This is first time i draw something like this.. Only for you dear ^_^


: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved