Monday, January 28, 2013

: Oh! WhatsApp :


Hye ols.. Mmmm.. Nak tarik nafas dalam-dalam barulah aku boleh cerita.. Hari nie aku terlebih ceria dan excited..kenape ye? Haha.. Korang mesti gelakkan aku bila korang dengar pasal nie.. Haha!.. Malu nak bagitau sebenarnya.. Tapi kena jugak bagitahu sebab nie kan blog aku.. Kihkih.. Aku nak bagitahu nie, dengarlah dengarla! arine aku nak mengistiharkan bahawa aku adalah pengguna baru WhatsApp.. Yeah! Hehe.. Before nie aku penah dengar kat mulut-mulut orang pasal application nie.. Tapi aku tak berminat pun nak guna application nie.. Bagi aku agak menyusahkan sebab bila ada line internet baru leh guna.. Hari nie aku baru teragak nak download application nie kat fon aku.. Sebabnya kat office tempat aku keje sekarang ada wireless.. Jadi eloklah aku men'download' application nie kat phone aku.. Jadi, dapatlah aku chat dengan kawan-kawan tanpa menggunakan kredit.. Bijak tak?! Tapi nak chat dengan kawan-kawan tu dorang kenela ada application nie jugak kan.. Limited pulak nak chit chat.. Tapi tak pe.. Juz nak bagitahu kawan-kawan, korang dah leh WhatsApp2 aku tau =).. Actually, aku tak leh la dengo orang asek nak WhatsApp.. Aku jadi terpengaruh and excited pulak nak guna application nie.. Finally, aku dah guna.. oleh kerana terlebih excited arinie.. Aku telah mengaco orang yang ade appication nie iaitu adik aku sampai dier kate aku gedix?? Wah! Lebeh Nampak?! kihkih.. sori ye beb..pasnie tak kaco ko dah.. Juz want to inform here, I’m new user for WhatsApp.. orite! Chill yah ^_^

# Pasnie aku berhajat nak gune Instagram lak.. Tapi kan.. Kenala tukar ke fon Samsung Galaxy Ace Plus.. Tengah pikir-pikir nak tukar fon =)

: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved