Thursday, January 24, 2013

: Di Suatu Petang :

Wah! hari ni aku kena kerja. Nak wat macam mane kan. Keje pun dengan company cina.. Kena la ikut rules and regulations mereka. Sebenarnya aku amat merindui untuk menyambut Maulidur Rasul bersama famili di Masjid Jamek. Makan dalam dulang ramai-ramai memang seronok. Tapi apa boleh buat. Kena kerja kan. ='(

Apa yang membuatkan aku happy, bila parents ajak pergi jejalan di Taman Bunga Batu Hampar Segamat after amek aku kat tempat kerja. Niat di hati memang penat setelah bekerja. Tapi bila di ajak pergi sana. Rase tenang dan hilang stress. Siap boleh amek gambo kenangan lak tu. Hehe. Aku just nak bagitahu, Segamat ni xdela bosan sangat. Try la datang cnie. Tenang je rase =)


Kami sempat lagi amek gambo-gambo kenangan. Sume ada kat bawah nie. Jum lah tengok..


Taman Bunga Batu Hampar, Segamat
Melayan kerenah budak kecik main..Aishhh!
Posing tak berapa nak cun la
Sempat berposing kat kereta polis Diraja Johor! Almaklumlah.. Sultan mai Segamat sambut Maulidur Rasul kat sini ^_-

Okey! Sampai sini jela ye.. Bubye! =)
: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved