Saturday, March 10, 2012

<> menuju mahligai bahagia..yeah! <>

Jeng! Jeng! Jeng!..kasi Gempaq jap..ngeh3.. ^_-


Sabtu (10.03.12) - Pagi2 dah kena bangun awal..huwaarggghh! liatnya nak bangun.. kena juga kuatkan diri bangun..nak jalan jauh kan..mestila kena bangun awal so that sampai tepat pada masanya ke tempat yang nak di tuju .. 

Kami (aku, Haida, Fadh & Nik) bertolak pada pukul 9.35 am menuju ke destinasi dengan menaiki Saga BLM SE berwarna putih bersih lagi suci..(baru basuh ker nik..ngeh3)..Nik sebagai wakil lelaki membawa kami 3 dara yang comey2 belaka..bangga la tuh diapit oleh 3 dara yang cantik jelita..haha..pasan =P..



memang keras la dalam kete selama 2 jam 1/5..akhirnya kami sampai ke tempat yang nak dituju..iaitu Rumah Pengantin..wedding of DPLI..yeah!

kami sampai ke destinasi kira-kira pukul 12.24 pm..sampai2 terus sambar umah pengantin..jumpe jugak dier dalam bilik dia dengan suit warna "pink ketam"..comey tak terkata...tergamam melihat pengantin lebih cantek dari kami ber3..xleh jadi nie..(terima la hakikat wahai zyda, haida & fadh..kamu still cantek..ngeh3..pasan2..poyos!yerkk..hehe)..dah jumpe si pengantin rugila xbergambo..amek jugak la gambo..bukti kepada dak DPLI yang lain kami je yang datang (sbg wakil korang ^_^..guro2 je kawan..=)..





siap sudah makan2 tunggu la pengantin lelaki xmuncul2..akhirnya lagu kompang berkumandang di corong hitam..ape lagi..kami menuju la ke karpet merah..amik lagi gambar..sampai tak tau nak amik gambo ape tah..tunggu lagi..akhirnya si Din sampai..jenuh menunggu ko, Din..hehe...



finally sume dah agak kelesuan & kepenatan..salam ngan si pengantin, salam dengan kakak2 pengantin & salam dengan mak pengantin..kami terus beredar menuju ke kereta..kami bertolak balik ke Shah Alam kira-kira pukul 1.42 pm..


Semoga menuju mahligai bahagia buat pasangan Hani dan suaminya, Dzul..dan melayari bahtera rumahtangga yang bahagia..Aminnnn..



: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved