Thursday, December 1, 2011

: Meeting dan Dating di Melaka :

: hehe..melekat kat dinding :
Lokasi: Melaka Bandaraya Bersejarah
Masa: Isnin, 07/11/11

Hurm..nak mulakan cerita ni kena la tarik nafas panjang2..tak tau nak mulakan dari mane..hehe..

Pagi-pagi lagi dah bangun pagi...trus je mandi dan bersiap-siap..mak tnye nak pegi mana..hurm..jawapannya nak kuar ngan aten la mak..nak g melaka..bila sebut name aten mak tak risau sangat..tapi kalau sebut name lelaki mungkin mak tanya berdouble2..hehe...

Bermulalah episod ke Melaka..lame jugak tak menjejakkan diri ke Melaka nie..Last pegi Melaka 2tahun yang lepas..Melaka banyak yang berubah..tapi tak da lah yang berubah sangat..hehe..saja je nak melawat Melaka..nak isi masa lapang la katekan..dan nak dating-dating jugak dengan diorang..hehe...tapi dengan siapakah?..jeng jeng jeng...syyuhhhhh!!!hehe..

Tak banyak tempat pon kami kunjungi..kami pegi tempat-tempat yang penah kami kunjungi sebelum nie..hehe..niat sebenarnya nak bermesra ngan kawan-kawan yang dah lame tak jumpa..akhirnya kami berkesempatan keluar bersama...besh sangat hangout ngan kamu2, Aten dan Ijoy..

P/s to Aten and Ijoy: Nanti bila masing-masing free kita pegi tempat lain ye...sayang kamu2...Mmmuuahhhxx!!!hehe ^_^

: aku, aten dan ijoy..hepi2 :
: hehe..again..ber2.. :
: model2 :
: aten, jangan marah ye..xnampak kamu :
: sayang kamOoo :
: wif si tampan dan si tomey :
: hehe..aksi manje2 gitu :
: penat sakan..aisshhh :
: hehe..kami lagi..jangan marah ijoy..jual nnti baru tau :
: kete pelik :
: tq photographer..nice view..lala :
: wif si tomey, aten :
: kat kincir ayer :
: ni akula..hehe :




: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved