Saturday, December 3, 2011

: Kenangan Terindah :

Kenangan terindah takkan pernah ku lupakan..

Ini cite masa aku keje di JB la..Keje pertama yang bukan main-main..kali nie keje betul-betul..hehe..memang xcited diterima d'ctu..memang banyak gosip-gosip ketika berada disitu..ade gosip yang aku amik port, ade lak gosip yang aku wat bodo jerk..besela bila ade yang tak puas hati dan ade yang terlebih puas.ngeh2..

Tapi hakikatnya aku memang bahagia keje kat situ...salah satu sebab majority kat situ malay dan mereka sume bek-bek blaka xpecially dak-dak hostel..miss u all a lot lah...El, Kak Faeza, Endang, Akma, Murni, Kak Zu dan lain-lain...Rindu la nak dok ngan korang..nak gado-gado ngan korang..sob sob :,(..xlupe jugak dak-dak seksyen 1, Alin, June, Kak Ekin, Kak Fida, Awin dan lain-lain..rindu kamu sume..kenangan ketika hangout ngan korang..makan same-same..tak pernah lupe la kuar kat Dominos Pizza..hurmmm..rindu kenangan tuh...=(

Di bawah ni disertakan dengan gambo-gambo kenangan bersama mereka:


^_^ Kenangan ketika bersama dak-dak hostel..sangat-sangat rindu ngan korang..mau gado2 la..=(















^_^ Kenangan ketika bersama dak-dak seksyen 1...miss u all > <










^_^ Kenangan terakhir bersama mereka, El, Alin, June dan Jenny..thanx to all..hepi sangat de org blanje makan..ngeh3...













P/S:kenangan ketika bersama kamu semua takkan pernah ida lupa..tak akan..ida rindukan kenangan ketika bersama kamu semua..semua kenangan ini akan tersemat dalam sanubari ni sampai ke akhir nyawa ida...sayang kamu semua...rindu kamu-kamu...sob sob..



: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved