Wednesday, December 14, 2011

: Kisah Kita Bermula Di sini :

Ade reason nape aku wat title "Kisah Kita Bermula Di sini"..tau tak knape?hehe..adela..jeng jeng jeng..biarla rahsia...



aku nak mulakan cita nie..hehe...bace ye kawan2...^_^dah berbulan-bulan rancang baru sekarang boleh ber'reunion'..bukan senang nak handle upenya..tgk si 'organizer' sudah bertukar orang..nampaknya xmampu ye si Zuhairi nak handle n past to Dauz..tapi berjaya gak korg wat reunion nie setelah beberapa tahun lamenya tak berjumpe..rasenya lebih kurang 8 tahun lebih jugak la tak berjumpa..dapatla kita sume bersua muka semula..


Pas jumpe korang ari tu kan nampak jugak la perubahan-perubahan korang..ade yang makin montel..ade yang makin cute..ade yang makin peramah (dulu2 aku pon dier pandang sebelah mata..sape yang terasa pedasnya ek?haha)..hehe..memang enjoy la..aku cadangkan tahun depan wat lagi la..memang besh gler..n njoy gler2 sebab sume sepakat..bak kate pepatah "Sepakat Membawa Berkat"..xgitu kawan2..pertimbangkan la cadangan nie ye..n mintak d'tambah lagi ahli-ahlinya ^_^


Reunion ni diadakan 2 hari 1 malam:


Masa: 10 & 11/12/11 (Sabtu & Ahad)
Tempat: Port Dickson, N9


Tak banyak aktiviti2 yang dijalankan sepanjang reunion nie..antaranya bola baling dalam air, BBQ karaoke & banana boat..walaupon tak banyak aktiviti yang dijalankan tapi memang enjoy disebabkan ke'sportian' mereka2 semua..suke, suke, suke & korang memang da besh la..


Aku & Si Dia agak lewat gak la sampai PD sebab attend wedding kawan Si Dia tu kat Seremban..sesampai je kat sane macam muka blur cari kawan-kawan mane nak stay..hehe..finally jumpe jugak diorang kat sane..


Antara aktiviti2 yang dijalankan sepanjang dua hari satu malam:


  • First Day (10hb):
  • : petang - check in, aktiviti men bola baling dalam air..
  • : malam - BBQ & karaoke la..sume kne involve..2 lagu aku nyanyi with 2 different boys..hehe..not luckily with someone tu la..sob2..
  • Second Day (11hb):
  • : pagi - banana boat, bola baling dalam kolam
  • : t/hari - check out 
  • Dapat bawa Si Dia jumpe kengkawan SMKGS batch 1987..hehe
  • Dapat jumpe kengkawan lame len kelas (Sains, TK & Sastera)..dlu tyme skola masing2 wat hal sniri..tapi ble dah together2 baru tahu korang memang bleh jadi kawan..lalala
  • Dapat knekan korang especially kepada si Ain & Fizree..hehe..dorang penah berkasih sayang tyme skola..upsss...ngeh3..maaf ye Ain & Fizree..
Fizree
Ain
  • Karaoke sama2 ngan korang..walaupon sore tak bape sedap tapi leh berduet ngan 2 orang kawan lelaki..hehe..TQ Sahril & Fizree jadi partner aku..haha..ingt lagi lagu tu "My Heart" n "Bosanova"..hehe..kenangan terindah..terkilan gak la sebab xdapat duet ngan Si Dia..len kali kte duet kat Karaoke jamban ye..hehe..
wif Fizree "My Heart"
wif Sahril "Bosanova"
sahril, iwan, fiz, zue, usaid, epul, dauz, alip, iqbar, fuad
ib, ain, timah, nazrul, aku
alan
Photographer: Ijoy
Ijoy <3
Ib, Ain, Aku, nazrul, Timah..5 orang je gugurl..6_^











































Kenangan terindah semasa di sana:
Hope sangat2 dapat jumpe korang lagi dimasa akan datang...plan la wat Reunion nie..insyaAllah aku hadirkan diri..^_^












Sekian....^_^..suke, suke, suke...


: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved