Tuesday, November 29, 2011

: Tak Kenal Maka Tak Cinta or Don't Judge Book by Its Cover :

orang kata..tak kenal maka tak cinta..betul apa yang orang tu kata..bila kita tak mengenali seseorang dengan lebih dekat, kita tak kan tau sifat sebenarnya..kita jangan tengok seseorang tu dari paras rupanya, dari tingkah lakunya..tapi kenal lah seseorang itu dari hatinya..banyak yang aku kenal dari hanya paras rupa..tapi bila dah bersama lama barula kenal dia macam mana..ade yang rupanya cantik tapi perbuatannya tak cantik lak..ada yang tak da rupa tapi perbuatannya cantik..begitulah sebaliknya..jadi, kenal lah seseorang dari hatinya bukan dari rupanya ataupun perbuatannya..


note: sedang mengenali hati budi seseorang ^_^

: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved