Friday, June 4, 2010

:: PART TIME AS A MOM FOR 5 DAYS START FROM TODAY? ::


 my mom & I


hurmmm...jangan salah sangka ble sebut pasal jadi mak nie eh..hehe..aku knela jadi mak & kakak kepada adik2 aku..mak aku ade sukan antra library sluruh malaysia selama 5 hari start dari hari ni (4/6/2010)..

pagi tadi mak aku dah bertolah ngan kawan dier ke JB..nampaknya tugas besar digalas selama 5 hari..adakah aku berjaya menjadi seorang ibu selama 5hari?..kalau berjaya nampaknya aku dah leh kawen..yeah yeah..hukhuk (tersipu2 malu)..

tapi aku sunyila ble my mom xde kat umah...xbesh sangat..sape nak main badminton ngan kami nanti?..sape nak marah2 kami?..sape nak terangkan apa yang ada dalam paper hari nie?..hurmm...sius..rindu bangat sama kamu emak..baru 1hari aku ambil alih tugas mak..hurm..boleh tahanla..bangun lewat dalam kol 9.30a.m..hehe..pastu kemas umah dari ruang tamu 1, ruang tamu 2, dapur lame & dapur agak tak baru..huhu..then, sidai baju yang berbakul2 disebabkan baju abah yang terlalu banyak..huhu..mm..kul 11 lebih dah start masak..huhu..penat gak jadi mak nie..sakit bahu, tulang blakang dan segala tulang yang aku ada..mm..tapi besh ape..aku kira dah ade bakat jadi sorg mak..huhu...tunggu orang datang meminang je nie..sapela yang sudi ye..harap2 Dimas dalam cite "Benci Bilang Cinta" la..huhu..


Dimasku..hehe


ok la..doa2kan aku berjaya mengalas tanggungjawab ini selama 5hari ye kawan2..dan kepada adik2 aku yang kat umah ni..tolong2 la sket kakakmu mengemas..janganla dok wat sepah..penat woo..hehe....

: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved