Sunday, May 2, 2010

:: xtvt pas pract & viva ::


mm..lame dah xtulis kan..skrg baru ade idea nak tulis pasal pe..jenuh gak pk..pas abis blajo nie otakku bergerak ngan slow..nape tah..mungkin rindu alam blajo dlm kelas n ngan mbe2..

ape aku wat pas abis prak (16/4) & viva (19/4) ek? mm..korg xpayah perli aku..korang xtanye pon gerenti korg tau kan..mestila wat taik..taik mate, taik idung, taik segala taik la aku wat..hehe..xla..aku kne la jd perempuan melayu terakhir..kalau sebut pasal perempuan melayu terakhir, kejenya banyak kat umah la...hurrmmmmm....aku kne bangun pagi2..tp tyme nie xmandi lagi la..kemas umah..sapu sampah dari ruang tamu, bilik & dapur..huh!!!penat..tapi xpe..menjatuhkan lagi berat badanku yang sedia naik nie..suke!!slim world sepanjang masa..then, if ade baju kotor kne la basuh...ape lagi ek..last skali kat dapur la..basuh pinggan, masak nasi & masak korg la..ngeh3...xla..masak lauk la..ape yang ade kat dapur aku masak je..aku bukan pandai masak pon..tp yang simple2 bleh la bg aku..macam masak goreng, tomyam, sup, sambal, kicap & sejenis dengannya..aku masak xde la sedap..tp blehla tok mengenyangkan prut aku nie..hukhuk..

ari jumaat (30/4/2010)- aku ditemani aten merayau sekitar segamat..kteorang nie bkan kaki jalan..tp ade tujuan yang bek..cari keje la..aku cari keje sementara b4 aku dapat keje tetap kat mane2..banyak jugak aku apply, tp lambat ag la dorg nak panggil tok interview..b4 dapat keje tetap aku ingt nak cari keje semetara..3 tempat aku pegi..2 tempat tok job kerani..1 lagi tok job management trainee..mudah2an rezeki ade bersama aku..aku mengharapkan dari yang maha ESA...Aminn...dalam mase seminggu nie kenela tunggu panggilan tok job kerani tu..harap2 dapat..bagi aku kalau xkeje macam xbest sebab xde duit..aku malas r nak mengharap lagi kat parents..kali nie aku nak tunjukkan kat diorang aku nie anak yang bertanggungjawab..aku akan tunjukkan kat diorang satu demi satu..usaha dlu baru kite leh berjaya..betul x?hehe..

ntah apela aku membebel kali nie..hope korg paham ye tok entry kali nie..k la..ckup sudah..salam sume ^_^

: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved