Tuesday, May 11, 2010

:: wah..berjaya menjawab dengan tepat..mana hadiah? ::

Wah..nak tag orang tu jadilah follower dulu..ni tak?..huhu..ni orang yang men'tag' aku,hafiz..hehe..perlu ke jawab ni?..masalahnya susah nak menjawab..tapi try dulu la..^_^
Rules:

It's harder than it looks...
Copy to your own notes...
Erase my answers...
Enter yours and tag twenty (20) people...
Use the first letter of your name to answer each of the following questions...
They have to be real... Nothing made up...
If the person before u had the same first initial, you must use different answers...
You cannot use any words twice...and You can't use your name for the boy / girl name question...

1. What is your name : Nur Zahidah
2. A four letter word : Nice
3. A boy's name : Nazmie (cousin's name)
4. A girl's name : Nurulizzati (sister's name)
5. An occupation : Negotiator..haha..yeke ada?
6. A colour : Ning (short form for kuning)..kihkih
7. Something you wear : Necklace
8. A food : Nasi kukus
9. Something found in the bathroom : Nasi (mungkin nasi orang yang men'tag' aku..makan sepah-sepah..huh!)
10. A place : Nigeria

12. Something u shout : Nehi!!!

13. A movie title :Nizam kambing..kihkih..tak berapa ingat title drama di tv3..drama pun boleh kan?)
14. Something u drink : Nescafe
15. A musical group : Nsync
16. An animal : Nuri
17. A street name : Nanti I pikir..hehe
18. A type of car : Nissan Fairlady


Yes,finally..berjaya menjawab kesemua soalan dengan baik tanpa memerlukan talian hayat..Bernas jawapan yang diberikan oleh Cik Zahida ya..


p/s: terima kasih kepada orang yang men'tag'..hehe..ingat I tak boleh jawab dengan baik ke..silap orang la..BERJAYA!!!kihkih..

: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved