Sunday, May 9, 2010

:: i love u mom!! ::


hurmmmm.....hari ini hari apa?..mesti ada orang yang tak tahu lagi 9/5 tu hari apa..aku ingin ingatkan kepada mereka di luar sana yang masih tidak tahu apa sebenarnya berlaku pada tarikh tersebut..hari ini, 9/5 merupakan HARI IBU..sudahkah anda mengucapkan SELAMAT HARI IBU kepada ibu anda?..mesti ada yang sudah dan mesti ada yang tak sudah kan?hehe..bagi mereka yang tak sudah, mereka masih ada masa lagi untuk mengucapkan SELAMAT HARI IBU kepada ibu masing-masing..

setiap orang pasti mempunyai ibu kan..kalau tak ada ibu macam mana kamu boleh lahir ke dunia ni tanpa ibu?..itu tak logik sama sekali..mm..sayang tak kamu dengan ibu kamu?..mestilah sayang kan..ada di antara kamu yang akan menjawab dia tak sayang ibu dia dengan bersebab..bagi aku seburuk-buruk perangai mak kita pun..dia tetap ibu kita..tak ada ibu yang tidak sayang anak-anak mereka..betul tak?.sayangilah ibu anda sebelum kamu terlambat untuk mencurahkan kasih sayang tu..


ini la kek yang aku beli tanpa dirancang
happy mother's day & happy birthday mom ^^



aku jugak punyai ibu seperti kamu semua..aku sayang sangat kat ibu aku..beliau banyak melakukan pengorbanan dalam famili aku..setiap hari beliau akan bangun pagi untuk menyiapkan segala tanggungjawab beliau sebagai seorang ibu..kalau kamu lihat ibu kamu banyak berkorban dari ayah kamu..betul tak?aku sayang sangat ibu aku..penah aku rasa, bila ibuku ditugaskan ke luar daerah..tinggallah kami adik beradik bersama ayah..hurmm..apa aku rasa?aku berasa sangat sedih walaupun mak bekerja sekejap saja di luar daerah..walaupun sekejap tapi aku rasa sangat sunyi tanpa ibu..tapi sebaliknya bila ayah di tugaskan ke luar daerah..ape aku rasa?mm...aku tak rasa sedih macam apa yang aku rasa terhadap ibuku..terlalu bermakna ibu dalam hidupku..aku sayang mak aku -PN. ZAINAH BT AHMAD!!I LOVE YOU, MOM!!!

" My mom is a neverending song in my heart of comfort, happiness, and being.  I may sometimes forget the words but I always remember the tune ~ Graycie Harmon "

"A mother is the truest friend we have, when trials heavy and sudden, fall upon us; when adversity takes the place of prosperity; when friends who rejoice with us in our sunshine desert us; when trouble thickens around us, still will she cling to us, and endeavor by her kind precepts and counsels to dissipate the clouds of darkness, and cause peace to return to our hearts ~ Washington Irving"



aku & kek..mak tak nak bergambar..along pun jadilah^^

 
i love you mom!!from your children (along,angah,uda,affi&adik)



happy mother's day (9/5) & happy birthday (16/5)



p/s::walaupun along ni bukan anak yang baik dan bukan kakak yang baik kepada adik-adiknya..tapi percayalah mak yang along sangat sayang kat mak..bila mak tak ada dalam hidup along, along sangat sedih walupun perpisahan tu hanya sekejap..I LOVE U MAK!!!



 

: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved