Monday, May 10, 2010

:: Dunia Johor basah?! ::



Dunia kian basah dengan kewujudan Wet World Batu Pahat, Johor..hurmmmm..tentu ramai di antara kamu yang tidak lagi mengunjungi ke Dunia Basah ni kan..Bagi orang-orang Johor macam saya ni bolehlah kamu bersama teman-teman mahupun famili kamu datang ke mari..ni alamat dia "Lot 138, Jalan Bukit Pasir, Taman Tasek Merdeka, 83050 Batu Pahat, Johor".hehe..datanglah ye..mahu tahu pendapat kamu semua..saya dah pergi pun tempatnya..hurmmm...okeylah juga..tak rugi kamu datang ke sini..

tanggal 8/5/10 ~ kami sekeluarga menghadiri hari keluarga bagi Pejabat Pertanian Negeri Johor..hurmmm...sangat happy sebab kami sekeluarga jarang juga pergi ke tempat-tempat macam ni disebabkan kesibukan parents..akhirnya dapat juga pergi^_^..banyak aktiviti disediakan mengikut peringkat umur..hehe..saya tidak melepaskan peluang untuk terlibat sama..oh..musical tube!!kihkih..

memori sebelum dan semasa di WET WORLD BATU PAHAT :~

 singgah makan isi perut


adik pelik tengok katak sebesar dia

katak oh katak

adik duduk atas katak, dia la katak..hehe

 cantik!!!

mak..snap gambar pun mahu tidur ke?

itu dia adik bersama pacar baru

itu dia mak bertungkus lumus memberi 
semangat kepada anaknya

adik sudah jadi monkey? (monkey race game)

itu dia affi turut serta jadi monkey 
serupa dengan adiknya..hurmm

muka penat+senyum mak akibat musical tube

itu dia abah kita.bersiap sedia untuk 
menjahit (sewing body game)

itu dia aku&miza.xda sapa pun mahu snap gambo 
kami.hurmm.kamila snap sniri^^

haha.hadiah terkumpul+cabutan bertuah (115)


p/s::tak rugi anda datang ke WET WORLD BATU PAHAT.sebelum pergi tu bersedia la anda dengan skill berenang ye^^


: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved