Wednesday, May 12, 2010

:: bosan + i want money!!! ::

waaaa....kenapa hidup aku bosan tahap macam ni?..aku tak nak bosan..mana ke'enjoy'nan?..sila la datang..please!!..dah masuk tiga minggu aku duduk rumah..kerja rumah siap, aku duduk jela depan laptop memanjang..bosan betul!!..

dah banyak tempat kerja aku minta..tapi tak ada satu pun yang lekat..tempat kerja yang aku minta ni semuanya untuk kerja sementara..salah ke aku minta kerja yang tak setaraf dengan level aku sebelum aku dapat kerja tetap?..aku nak kerja!!..dengarlah rintihanku wahai majikan-majikan di luar sana..aku tak suka menganggur..bukan duit datang pada aku..aku nak duit $$$..takkan nak mengharapkan parents lagi..dah besar kot..malu je nak menyusahkan parents..kalau tak dapat panggilan juga dari majikan-majikan tempat yang aku minta ni, nampaknya aku kenelah jadi salegirl..minta kat tempat yang penah aku kerja dulu..


aku nak duit!!


macam-macam benda aku boleh buat dengan duit $$$..bulan Jun ni kawan aku nak kawin..jadi, aku kena dapatkan first salary before pergi wedding dia..aku takkan minta kat parents semata-mata nak pergi wedding dia..tak kisahlah kerja apa-apa pun..asalkan income masyukkk!!!..aku harap sangat kerja as kerani ni lekat kat aku..kalau tidak, salegirl jela..doa-doakan aku ya wahai kawan-kawan..



p/s::hidup ni tak semudah yang kita sangka..kita kena terus berusaha tanpa rasa jemu..aku sebenarnya dah give up nak kerja..tapi mujur kawan aku menasihati aku supaya jangan mudah putus asa..thanks to my friends for the advices ^_^

: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved