Tuesday, May 25, 2010

:: AKU & CROCS ::

 
 
semalam (24/5/2010, aku, emak dan adik-adikku bershopping sakan..bershopping sakan?..eh..bukan shopping sampai tak ingat dunia..tapi shopping kasut hitam adik bagi menggantikan kasut lama yang dah rosak berabad lamenya..hehe..lagi 'shopping' kasut sukan mak..hehe..setiap kali involve sukan untuk perpustakaan semangat betul mak beli barang-barang sukan yang baru..hehe..

dah shopping barang diorang, kami singgah la kat dataran Segamat sebab ada karnival MAHA..rambang mata aku pergi situ..nasib baiklah duit cukup-cukup makan je..kalau tak habis aku beli beg sandang yang tak terkira cantiknya..geram betul aku sebab tak dapat beli..tapi tak apa sebab mak belanja Crocs..hehe..murah je..bukan Crocs yang mahal tu..aku ni kalau bab shopping ni bukan fokus sangat kat barang-barang branded..tapi, sekali aku dah tengok barang tu cantik terus aku aim..hehe..tak sangka pula crocs ni ada aksesori dia..nak tau tak apa aksesori dia..button yang berbagai-bagai rupa..aku terlibat sama la untuk membeli button tu..tapi mak la yang keluarkan duit..thanks mom ^_^..







crocs ku ^_^



button berbentuk bunga



button berbentuk kepala spiderman



crocs dihiasi button b'bentuk bunga



crocs dihiasi button b'bentuk kepala spiderman

p/s:: bagi sesiapa yang tidak memiliki crocs ni lagi..bolehlah anda membelinya sekarang..tak rugi membelinya..walaupun murah tapi berbaloi tau ^_^




: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved