Friday, April 23, 2010

:: egokah aku jika aku___?? ::


adakah aku seorang yang ego?sombong?..korg xkan leh jawab pertanyaan nie sebab soklan nie berkaitan ngan hidup aku..aku saja yang mampu menilai diriku..nak tau ape jawapannya?..mmm..setiap seseorang ade egonya..macam aku..aku pon ego ape..tapi bukan sepanjang masa aku ego tau..xelok pon ego2 nie..aku tiba2 rase nak kongsi ngan korang sume pasal hidup aku nie..aku nie dari dulu lagi jenis xsuka bergaul..ntahla..aku pon xtau kenapa aku jadi macam nie..kalau xbergaul ngan orng macam mane nak dapat kawan?pasangan hidup?..

ntahla..aku xnak pon jadi sombong nie..eh aku sebenrnya bukan sombong tau..tapi xpandai bergaul..sebab tu semua orang rase aku nie sombong..aku try juga bergaul ngan orang..yela..ngan cara bercakap ngan diorang..tapi masalhnya aku xrase puas dengan cara aku...aku rase seolah2 aku nie terpaksa menegur diorang..macam mane ek nak ubah pendirian aku nie..bagi aku dengan cara bergaul ngan orang atau istilahnya peramah, membolehkan seseorang mempunyai keyakinan yang tinggi dan tidak takut tok bermesra dengan orang yang berlainan peringkat umo..kenapa aku jenis macam nie ek?jeles la ngan kawan2 yang peramah dan ada aje idea nak berborak..tapi aku lebih suka senyap dari bercakap..orang macam aku nie membosankan ker?..tolongla beri nasihat dan cara2 yang perlu tok berubah menjadi lebih peramah..plzzzz..aku amat memerlukan nasihat dari korg semua..

aku 2lis entry nie pon sebab nakkan perubahan dalam diri aku nie..
Sekian...

: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved