Sunday, February 7, 2010

- shah alam story -


- SHAH ALAM -

tanggal 29/01/2010 (2.30pm) ~ aku n aten berangkat ke shah alam menaiki bas SE SUPER.. sampai d'sana dlm kul 6 lebh..menanti punya menanti, kelibat si dia xmuncul2 tibe..aleh2 dpt panggilan dr dier yg dier berhampiran ngn bas SE..aku leh xprasan kan dier..mujo aten prasan..hehe...
***
Esoknya (30/01/2010) ~ aku, aten n housemate zah kuar menaiki kete wira ila yg berwarna meroon memecut ke stesen KTMB..menunggu ketapi la tuk ke destinasi masing2..aku, aten, zah n bf zah (lipi) setia menunggu..akhirnya sampai kg ketapi..hehe..nek la ketepi..bnyk sngt gelagat org dlm ketapi..peneng r nek ketapi..tp ape leh wat, nie je caranya tuk sampai ke KL tanpe ade jammed..hehe..sampai pon akhirnya..berjln kire2 15 minit agaknya ke destinasi kami yg pertama iaitu, timesquare..wah, gler r..murah2 barang kat citu..rambang mate la katekan..mcm2 nak bli..tp kne gak berjimat...bli ape yg perlu je..kat timesquare bli macam2..mcm handbag, kasut, n skirt labuh..hehe...puas atir ngan harga kat citu..murah pon murah..klu xpk panjang dh banyak aku bli tau..silap2 kering duit PT aku..hehe...
pas g timesquare, g lak lowyat..1st time jejak kaki kat c2..memg sesak gler r..xsangka lowyat macm tu..crowded..huhu..nie nak g lowyat pon sbb lipi, bf zah nak bli gajet tuk kamera dier..hehe..ikut ajela kemane mereka pegi..sampai kat citu mule r berniat nak bli brg2 comp..akhrnya bli pendrive 4 gig n kabel tuk nokia n skin laptop..nak x nak kne gak bli sbb kat citu murah wooo!!...
settle dah..mase tuk balik umah sewa zah..tunggu tren ag...dh senja pon..tren xmuncul2 ag..bosan jd penunggu nie..almaklumla terkejar2 nak g dinner ngan family bf..hehe...sampai sudh d'umah..bersiap2 nak jg jumpe family my hubby..gerun gak sbb 1st time jumpe ngan family dier..mak n sesetengah bro2 dier penah gakjmpe sblm nie..tp xdela dinner same..
*** 


malam (dlm kul 9.30pm lebih)~ menanti my hubby jemput..huhu...takut punye takut kne gak pegi..nak pegi tapi xdela sedia sngt..hehe..my hubby jemput nek kancil..then, g hotel uitm..jumpe la parents and siblings dier xcept epan yg kni kat matrik tangkak n gf bro ikhwan, moon..sesi bersalaman=)..then,berangkatla ke restoran yg my hubby nak g...tp tutup la..cian my hubby =(..then, g restoran len..kat citu makan tomyam, ikan 3 rase n ape tah..xingat..hehe..malu la time tu..xbanyak bersuare mcm selalu..tp gagahkan jg..pas mkn..tbela mase g cinema..ngan siblings my hubby...best gak kuar ngan dorg...walaupon ngantuk n xbanyak cakap, tp tetap hepy..thanx to biyang sbb support ktorg..akan keep sume nie in my memory..=)
***





: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved