Saturday, February 6, 2010

:: AKU PELBAGAI RUPA ::




- mase umo xsampai stahun aku rase..didukung oleh my mom..berat aku tyme nie mesti mengalahkan baby yg len..tgk la..mak xlarat je nak angkat aku..hehe..sonok dpt tgk muke mase baby -





- hehe..nie dh stahun lebih kot..mane la aku ingat sbb tyme budak mane la tau ape2..hehe..aku bangga ngan gigi aku tyme kecik..ade je kne puji..ngee~~.lagi 1 tyme kecik2 nie la aku suke beno gelak -


- like a boy kan?hehe..tula aku..bulat,sepet n rambut ku 1 dlm sejuta tau..like it very much!!! xkan merase tyme camnie ag -





- ngan angah aku nie..kami berdua memg sangatla rapat sampai org kate kami nie kembar..walhal bukan kembar pon..jarak setahun je..dat y many peoples say dat we are twin..hehe..suke gado ngan angah tyme kecik2..gado2..last2 aku je yg nangis...kuat gak angah..hehe -




- mase nie ngan kazen belah ayah..antara kami sayela yg paling tembam..malu den..tp skrg xlagi..hehe..suke sangt nek kuda nie..sume tinggal kenangan sbb sume dh ade hidup masing2..yg gurl blkg saya n boy sblh sy tu dh kawin tau..aku ble ag? hehe...lambat ag..tunggu sume dh kawin barula turn aku -



- nie lak ngan kazen aku belah mak..tyme nie kat puduraya..dlu puduraya len..xsame mcm skrg...hehe..tgk tu...berskirt tau...dlu suka sngt pakai skirt..tp bukan skrg..dh besarla katekan...malu r nak pakai skirt ag =) -

: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved