Sunday, February 7, 2010

- my siblings that I really love!!! -


 

- nie la adik bradik aku yg paling aku sayang...mestila sayang, dh adik bradik...klu xsayang tu bek duk hutan jela...mcm tutttt.. faham2 jela ape bnda alah tu ye..hehe..aku la anak sulong dlm family aku..adik2 aku panggil aku along..xpon ko..hehe...aku bangga gak jd along kpd adik2 aku sbb aku yg akan bg arahan kat dorg..haha...jgn marah ye wahai adik2 ku..ngeee~ aku nie garang tau...tgk je ayu mcm xde salah..tp klu dh lame knl aku, korg akan tau aku nie camne..adik2 aku la faham aku nie macam mane...skrg my hubby lak dh tau perangai aku..huhu.. adik bawah aku zaty.. kami sume panggil dier angah.. angah nie garang jg..garang dr aku may be..mane xnya, aku kalah mase kecik2 dlu..gadoh2 ngan dier, last2 aku yg mennagis..kuat gak angah nie..mengalahkan raksasa..hehe..sekarang dier praktikal dkt2 ngan pasar seni..xtau lak company ape..tp yg pnting kan angah nie lebih matured dr aku..pg mane2 mesti org pk dier kakak aku..hehe..bangga kejap sbb org sangka aku nie adik dier..huhu..then, yg ketiga nie masih study kat skola la..mane ag..hehe...family kami panggil dier myza..sometimes je panggil dier uda..ikut keadaan la..camne leh cam2 lak..hehe..antara kami bertiga, result dier la paling ok..angah pon same..aku je ketinggalan..hehe..tp xpe..aku mulai sedar ble aku dh masuk u nie..banyak kali gak dpt DEAN LIST..bukan nak berbangga tp nak menutup kegagalan dlu..hehe...myza skrg bertungkus lumus study..mungkin dier berniat nak mengalahkan record angah yg memperolehi 5A1..huhu..bagus2.. ktorg bagi support dr belakang jela..gud luck for ur becoming SPM..try get flying colour...i know u can achieve it..=)..yg ke-4 lak panggil affy..dier nie la boy sulong dlm family..hehe...perangai dier nie len sket..xtau la nape..mungkin dier akan sedar ble dh masuk skola menengah kot..takut gak sbb dier nie malas sket..men game no 1..serah je ape2 game kat dier, pasti cpt aje je dier..hehe..suh basuh kasut pon malas..nie aku tengah membebel kat dier sbb xbasuh kasut..dh la esok skola..ape nak jd la ngan adik aku yg sorg nie..huhu..then yg last lak..org panggil dier nie adex..name dier amer..tp bukan name panjang la..hehe..dier nie kan len la..garang ikut kakak dier yg sulong..aku la kakak yg sulong..hehe..then ape yg len kan dier nie matured la..xsetaraf ngan umo dier..hehe..kami memg sayang dier..sayang sume skali la...aku nie kakak yg sayang adik tp xtunjuk..juz dlm hati je..dorg xkan tau if xbace post nie..hehe...gud luck kat adik2 aku yg paling aku sayang nie...korg bakal membesar..hope korg ade matlamat dlm hidup...mmmmuuuuuahhhh!!!sayang angah, myza, affy n adex =)..from along..

- (ahad-7/02.2010-11.33am) -

***


: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

No comments:

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved