Monday, February 8, 2010

- ble org dh xcaye ape yg kte wat,lbh bek kte wat ape yg die xcaye -

 ***

- nie ade 1 kish la..adela sumber yg sy dpt..ade ker bf dier langsung xcaye ape yg si gf wat..ishhh!!sy lak jd geram..sy suggest la kat si gf tu wat je ape yg si bf xcaye tu...lebih bek cam2..xwat pon dituduh mcm2..bek wat kan..ape nak jd la si bf tu..sy pon xtau la..mcm2 cite dgr pasal boy nie...xckup sorg nak tambah lg 1..mcm kat 1 tmpt keje nie..dh ade 3org lelaki yg mahu beristeri dua..kecian si istri..ade ke ptt..klu sy jd istri si 3org lelaki nie, sy akan minta cerai je, then cari len...xgune jd hamba si lelaki nie..last2 si pmpuan yg mrane diri..xpuas ati btul la..nak beristri len pon sbb nak suke2 je...bkn ade ape2 sbb yg kukuh ke mcm si istri xleh mengandung ke n ape2 reason yg munasabah...nie x, juz nak suke2..ish...klu sy taula bf or bakal husb sy wat cam2, dh lame sy menkan prasaan lelaki..kejam kan klu sy wat cam2..tp sy bukan jenis pmpuan macam 2..renung2la wahai si lelaki, bf n husband kpd si pmpuan, gf n wife..sedarla diri k..hidup nie bukan tuk suka2 je..tp kan tuk mencari keredhaanNYA..Jalanila hidup yg lebih harmoni tanpa menyakiti hati org len -

***

: Thanks for reading this. LIKE it if you like. Do comment too :

Post a Comment

Hye kamu yang comel, kamu boleh tinggalkan komen atau cadangan kamu di ruang yang disediakan:

® Kamu boleh comment as ANONYMOUS if kamu tiada Google Accounts / ID / Belum menjadi Friends Cik Zyda ♥

® Kamu boleh comment as GOOGLE ACCOUNTS if kamu ada akaun tersebut ♥

Terima Kasih Jalan-jalan sini. Nanti singgah lagi yer..
Sayang Kamu !..
With ♥ Cik Zyda

1 comment:

  1. marah betOl si ida nie..xpe'2...nme pOn blOg kan...its Ok kOt...juz aku pOn nk bg pendapat aku psal ni...aku bukan seksis..tp pendapat based On pe yg aku faham

    Dalam Islam, seOrg lelaki tu bOleh kawen lebih dari satu sekiranya MAMPU...Islam tak meletakkan syarat seOrg suami tu bleh kawen laen if isteri xleh ngndung,xleh nk jalankan tanggungjawab Or dll...jadi, as lOng as suami tu mampu dari segi lahiriah atau batiniah, bOleh la utk die kawen lebih dari 1...

    kO dh tgk cerita ketika cinta bertasbih, kat ctu kO bleh blaja byk mnde psal kawen, mahar, syarat sebagai mahar utk perkahwinan n byk lg...sO, kat ctu ade gtau mcm ne caranya sebelum nikah, kO nk letakkan syarat n hujah yg btOl supaya suami kO xkawen laen if kO mampu jalankan tanggungjawab sbg isteri ngn baek...very gOod stOry instead...

    ReplyDelete

soulmate !

Image Hosted At MyspaceGens

Kisah Kita !

Daisypath Anniversary tickers
Copyright© Bellezyda.blogspot.com. All Rights Reserved